top of page

Onze docenten

Birgit Schmitz

Birgit is een zeer gepassioneerde docent en trainer die haar expertise als fysiotherapeut graag met je wil delen. 

De scholingen Tissue Tension Release zijn door Birgit samengesteld en worden door haar ook gegeven. 

Sinds Birgit de opleiding fysiotherapie gevolgd heeft van 1988-1993 heeft ze veel opleidingen en bij- en nascholingen gevolgd zoals:

- Master manuele therapie
- Extended Scope therapie
- Sportfysiotherapeut
- Oedeemtherapeut
- McKenzie therapeut
- Easy taping therapeut
- en nog veel meer

klik hier voor uitgebreide informatie

Al Bijna 30 jaar is Birgit met veel plezier en enthousiasme aan het werk binnen de fysiotherapeutische praktijk en oefent ze met veel passie haar specialisaties uit.

Kasia Huisman

KASIA HUISMAN.jpg

Mijn naam is Kasia Huisman en ik ben in Polen geboren. Een prachtig land met veel wilde natuur vanuit de Baltische Zee tot het Tatra gebergte. Toen ik op de Universiteit van Warschau pedagogiek ging studeren viel Polen nog onder het communistische regime. Daardoor ben ik in eind jaren tachtig geëmigreerd naar Nederland. Hier heb ik HBO-V gedaan, post-HBO dermatologie in UMCU en 2 jaar postgraduaat wond in Gent (België). Vanaf 2013 ben ik redacteur van NTVW waar ik nog steeds bijna elke maand een artikel publiceer. In 2017 is mijn boek “Casuïstieken wondzorg uit de praktijk” verschenen. 

 

In de afgelopen tientallen jaren heb ik naast mijn baan als wondexpert/dermatologie verpleegkundige verschillende neven functies gehad zoals voorzitter van V&VN dermatologie, spreker op symposia en nationale/internationale congressen tot vaste gast docent VOSON UMC Radboud. Ik kan nooit stil zitten, het bezig zijn geeft mij energie.

Samen met Katinka van School of Skills verzorg ik met plezier de scholing: Wond- en huidmanagement 

 

Partners

medi NL.png
Bauerfeind.png
SEMH.png
Keurmerk (2).png
Benu.png
pediroda.png
kwaliteitshuis.png
Keurmerk.png
V&VN.png
Kabiz.png
ADAP.png

De Medische Adviesraad adviseert School of Skills omtrent de medische waarheden die worden gesteld in de scholingen van School of Skills. De Medische Adviesraad bestaat uit leden die door School of Skills worden benoemd. 

Op dit moment bestaat de raad uit de volgende personen:

Prof. Martino Neumann

Drs. Tim Wentel 

Medische Adviesraad

bottom of page